Eğitim Felsefemiz

İdeallerinize uzanan yolun en önemli basamaklarından biri hiç şüphesiz ortaöğretim dönemidir.Gelecegimizi şekillendiren değerli öğrencilerimiz; ortaöğretim sürecinde Birler Koleji olarak 5. 6. 7. Ve 8. sınıflarımıza yönelik etkili bir eğitim programı sunuyoruz.

Saygı, sevgi ve güven ortamında her öğrencimizin geleceğini şekillendirirken onları kendi mükemmelliğine ulaşmasında öncü olmak için çıktığımız bu yolda öncelikli olarak hedefimiz öğrencilerimizin Matematik, Fen, Türkçe, Sosyal Bilimler, Yabancı Dil ve Din Kültürü dersleri eğitiminde bir üst eğitim kurumuna girişte yapılan merkezi sınavlara tam olarak hazırlanmış ve birden fazla yabancı dile hakim, iletişim becerisi güçlü modern hayatın ve teknolojinin etkin bir şekilde içinde olan, tüm bunları oluştururken sosyal yönü güçlü, sanatsal ve sportif faaliyetlerde yeteneklerini keşfedebilmiş,değerlerini ve manevi yönünüde özümsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak temel hedeflerimizdir.

İyi bir temel üzerine inşa edilmiş eğitim onlar için tüm hayatları boyunca elde edilmiş en büyük kazanım olacaktır.

Geçmiş tecrübelerimiz gösteriyor ki ortaöğretimde atılmış iyi temeller yaşamın ilerleyen dönemlerinde onlara sağlam bir zemin hazırlamaktır.