EĞİTİM ÖĞRETİM

Okulumuz tam gün eğitim yapmakta olup haftalık 40 saatlik bir sınıf dersi müfredatını uygulamaktadır.

Yabancı dil eğitiminin öneminin farkında olan okulumuz, çift yabancı dil eğitimi vermektedir.Daha iyi bir liseye ulaşmanın maalesef bir eleme sisteminden geçtiğinin, yani bunun liselere giriş sınavlarındaki başarıyla mümkün olduğunun bilincinde olan okulumuz, öğrencilerine liselere giriş sınavlarına hazırlamada yoğun bir çalışma programı uygulamaktadır.

Tüm öğrencilerimizin istediği bir üst eğitim kurumuna gitmesini hedefleyen okulumuz eğitim programını bu doğrultuda uygulamakta, yoğun bir sınıf müfredatının dışında ders bitimlerinde, etüt çalışması ve soru çözümü programları uygulanmaktadır.

Ayrıca, Cumartesi günleri de Ek dersler, Deneme Sınavları, Etüt ve Soru çözümü programı yapılmaktadır.

Okulumuzda Etütler, Soru Çözümleri ve Deneme Sınavları ile toplamda haftalık 60 saatlik bir program uygulanmaktadır.