Okul Kuralları

Eğitimde ve sosyal hayatta özgürlüklerden yana olan kurumumuz, özgürlüğün başkalarına saygısızlık ve haklarını gasp etmek olmadığının bilincini öğrencilerine aktarmaktadır.

Bizim özgürlüklerimizin başkalarının özgürlüğünün başlangıç noktasında bittiğini, çevremizde ve toplumda saygılı davranmanın ve kurallara uymanın önemini öğrencilerine her fırsatta aktaran, bu bilinçle öğrenci yetiştiren okulumuzun, olmazsa olmazları arasında disiplin kuralları gelmektedir.

Okulumuz T.C. Milli Eğitim Bakanlığının disiplin yönergesini aynen uyguladığı gibi öğrencilerimizin okul içi ve okul dışı davranışlarından kaynaklanacak sorumluluklarını içeren bir belgeyi de okula kayıt esnasında velilerimize ve öğrencilerimize imzalatarak, bir örneğini velimize, bir örneğini öğrencimize tebliğ etmektedir.